Varázslatok bűvöletében

Április 1.-jén a Fringe fesztivál keretein belül, egy érdekes jelenségnek lehettünk szemtanúi. Jónás Márton alias Marchello, a késő esti órákban, záró produkcióként egy csodálatos bűvészshow-val kápráztatott el minket a Millenáris park Fogadó Nagyszínpadán!

Már kezdés előtt a színpadon várakozó hatalmas színpadi kellék felkeltette a figyelmünket, majd egy ízlésesen kiválasztott zenére egy csinos fiatal lány körbemutatta a különös eszközt, mely teljesen üresnek és nagyjából áttetszőnek bizonyult. Ennek ellenére pár perccel később mégis ebből a szerkezetből lépett ki, és állt színpadra a bűvészünk. És ez volt csak a kezdet! Az ezt követő közel fél órában látványosabbnál látványosabb és hihetetlenebbnél hihetetlenebb bűvészmutatványokat és illúziókat láttunk, teli tréfával, sok humorral és meglepő fordulatokkal. Külön tetszett, ahogy sikerült a műsorba bevonnia Marchellonak a közönséget, valamint, hogy a mozgalmas produkció hatására a színpad szinte életre kelt. Láthattunk lángokból átváltozó hófehér galambokat, égve a zenére az asztalával együtt lebegő gyertyát, elégett 200-ast, ami egy citromból mégis előkerült, és sok mindent még az este folyamán, ami szerintem minden jelenlévő számára emlékezetes marad.

Kormány Gergely

"Nagyon tetszett, amit csinált, fantasztikus volt. Nem klasszikus kártyatrükköket, hanem igazi modern, exkluzív bűvészetet láthattunk. Maximálisan meg vagyunk elégedve, köszönjük az élményt" - HVG - Rozsnyai Gábor

Árajánlat kérése!

Kezdőlap | Kapcsolat | Webfejlesztő